РІШЕННЯ СЕСІЇ №1304 «Про затвердження Положення про порядок надання допомоги формуванням Збройних Сил України, підрозділам територіальної оборони, іншим військовим формуванням, утвореним відповідно до законів України за Програмою підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та інших військових формувань Близнюківської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.»

Кількість переглядів: 11
Скликання: VІІІ скликання Близнюківської селищної ради
Сесія: LV сесія
Тип документу: РІШЕННЯ СЕСІЇ
Дата прийняття: 01.02.2024
Дата оприлюднення: 05.02.2024
Автор: Володченко С. С.
Номер документу: 1304
Назва документу: Про затвердження Положення про порядок надання допомоги формуванням Збройних Сил України, підрозділам територіальної оборони, іншим військовим формуванням, утвореним відповідно до законів України за Програмою підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та інших військових формувань Близнюківської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про порядок надання допомоги формуванням Збройних Сил України, підрозділам територіальної оборони, іншим військовим формуванням, утвореним відповідно до законів України за Програмою підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та інших військових формувань Близнюківської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки. (0.63 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень