Перший крок на користь Близнюківської громади

Дата: 10.12.2020 16:59
Кількість переглядів: 499

Сьогодні Близнюківський селищний голова Геннадій Король офіційно підписав угоду з начальником Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Юрієм Кундрюковим стосовно передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність.

Як зазначив Геннадій Степанович, отримані від держави землі будуть  здаватись в оренду або приваблювати інвесторів у свою громаду вигідними умовами співпраці.

Довідка. Даний захід відбувся на виконання Указу Президента України за №449/2020 від 15 жовтня 2020 року “Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин”, відповідно до ст.ст. 151,117,12 Земельного кодексу України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 року за № 60-р “Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад” та у зв’язку зі створенням Близнюківської селищної об’єднаної територіальної громади Харківської області відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року № 725-р “Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Харківської області”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень