Новини

23 Травня, 2018 р., 10:26
    21 травня 2018 року відбулася зустріч Близнюківського селищного голови Короля Г. С.  зі срібним призером Чемпіонату світу з гирьового спорту в Угорщині  Антоном Бабічевим та його тренером  Осипою Т.А. Під час зустрічі селищний голова привітав чемпіона з черговими високими досягненнями та наголосив на тому, що гирьовий спорт на території Близнюківщини залишається пріоритетним напрямком галузі, який треба підтримувати та розвивати, щоб ростити чемпіонів.
15 Травня, 2018 р., 15:42
"Нічого для нас без нас" очима шкільної молоді разом з Близнюківською селищною радою.
11 Травня, 2018 р., 14:46
Близнюківська селищна рада має намір придбати соціальне житло для дітей-сиріт у розмірі 9 одиниць площею не менше 35 кв.м. на території Близнюківської селищної ради. Власникам житла, яких зацікавить пропозиція, просимо звертатися за детальною інформацією до Близнюківської селищної ради за телефоном 5-19-81.
07 Травня, 2018 р., 11:15
   Останнім часом все частіше виникають непорозуміння між працівниками Близнюківського КП «Комунальник» та споживачами послуг по вивезенню твердих побутових відходів (далі - споживач), тобто мешканцями селища Близнюки, с. Садове та с. Батюшки щодо кількості та видів відходів, збір яких здійснюється. Зважаючи на це, КП «Комунальник» надає відповідні роз’яснення.
07 Травня, 2018 р., 10:55
   За численними проханнями Близнюківської громади про ввімкнення світла в вечірній час раніше, Близнюківська селищна рада прийняла міри щодо параметризації лічильників по точках обліку зовнішнього освітлення на території селищної ради разом з працівниками служби експлуатації приладів і систем обліку ПАТ "Харківобленерго".
07 Травня, 2018 р., 10:40
   Комунальне підприємством «Комунальник» доводить до Вашого відома те, що за ст. 11 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», встановлює порядок ведення та забезпечує моніторинг якості питної води і технічного стану об’єктів централізованого водопостачання та водовідведення. Також , згідно п.3 ст.4 Закону України «Про житлово – комунальне господарство», встановлює граничні норми витрат на управління житлом громадян, які відповідно до законодавства мають пільги або користуються субсидією на оплату житлово – комунальних послуг. У зв’язку з вище викладеним, КП «Комунальник» прохає Вас встановити на вході труб водопостачання в квартиру або будинок крани, фільтри грубого очищення води та лічильники. Громадянам, які користуються лише централізованим водовідведенням, КП «Комунальник» також рекомендує встановити лічильники для обліку води на власну водопровідну мережу.
05 Травня, 2018 р., 11:10
Керуючись Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Близнюківська селищна рада повідомляє про оприлюднення регуляторних актів:
05 Травня, 2018 р., 09:40
Обережно! Випалювання природної рослинності може призвести до біди!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень