Новини

13 Серпня, 2018 р., 11:01
         Близнюківська селищна рада повідомляє, що Харківську регіональну філію ДП “Центр державного земельного кадастру ” (код ЄДРПОУ 26420722) визнано переможцем конкурсного відбору виконавців послуг з проведення земельних торгів для продажу права оренди земельної ділянки на території Близнюківської селищної ради Близнюківського району Харківської області
09 Серпня, 2018 р., 08:52
          Близнюківська селищна рада повідомляє, що конкурсною комісією з відбору суб'єктів оціночної діяльності на право проведення незалежної оцінки майна комунальної власності територіальних громад смт.Близнюки, с.Садове, с.Батюшки прийнято рішення укласти договір на виконання робіт із проведення  незалежної оцінки майна – нежитлової будівлі, приміщення І-LII та LVI-LXXVII, розташованої за адресою: 64801 Харківська область Близнюківський район смт.Близнюки вул.Ткаченка, 35, з ФОП Жупійовим Ю.М.
30 Липня, 2018 р., 10:11
     Близнюківська селищна рада висловлює подяку приватним підприємцям Близнюківщини за небайдужість та активність, за щире прагнення та зусилля, спрямовані на просування змін з бажанням покращити життя людей, за чітке усвідомлення власної ролі в процвітанні рідного краю, за шанобливе ставлення до Близнюківської територіальної громади та з нагоди відзначення Дня селища.
19 Липня, 2018 р., 14:16
         17 липня 2018 року в Близнюківській селищній раді відбулась позачергова LІІ сесія VII скликання, на якій були присутні 12 місцевих депутатів та розглянуто 15 питань. Одноголосно  були прийняти рішення про розгляд клопотання з питань дотримання вимог земельного законодавства, про  зменшення податкового зобов’язання  у 2018 році, про безоплатну передачу у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та інше. Депутатами піднімались питання водопостачання на території Близнюківської селищної ради, порушення громадського порядку на території ОСББ та інше.
16 Липня, 2018 р., 09:42
       Згідно з розпорядження № 02-21/57 від 16.07.2018 року, 17 липня 2018 року о 14.00 годині в приміщенні Близнюківської селищної ради ( смт. Близннюки вул. Свободи, 30 ) відбудеться позачергова LІІ сесія VII скликання. 
13 Липня, 2018 р., 13:35
          28 червня-1 липня 2018 року в м. Гарліава (Литва) відбувся чемпіонат Європи з гирьового спорту серед юнаків та дівчат (U-16, U-18), в якому взяли участь вихованці Близнюківської ДЮСШ на чолі з тренером Осипою Тарасом Анрійовичем за фінансової підтримки Близнюківської селищної ради та депутата Харківської обласної ради Русецкого А.А.. Срібними призерами стали Стригунов Антон (двоборство) та Катюха Денис (довгий цикл). Бронзові нагороди отримали: Масловська Валерія (ривок), Малиш Михайло (довгий цикл, естафета), Стригунов Антон (естафета) та Катюха Денис (естафета).
12 Липня, 2018 р., 09:34
            11.07.2018 року о 10.00 год. в приміщенні Близнюківської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення оцінки майна комунальної власності: нежитлової будівлі, приміщення І-LII та LVI-LXXVII, розташованої за адресою: 64801 Харківська область Близнюківський район смт.Близнюки вул.Ткаченка, 35, для визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для відчуження шляхом продажу на конкурентних засадах, та прийнято рішення вважати конкурс таким, що не відбувся, у зв'язку з тим, що на конкурс було подано лише одну заяву від претендента. Оголошення про проведення повторного конкурсу розміщено в розділі “Оголошення” на цьому сайті.
09 Липня, 2018 р., 11:42
            Рішенням LІ сесії VIІ скликання селищної ради від 21.06.2018 року за № 914-VIІ було доповнено перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2018 році, зокрема вирішено здійснити відчуження об’єкту нерухомого майна комунальної власності -нежитлової будівлі, приміщення І-LII та LVI-LXXVII, розташованої за адресою: смт.Близнюки вул.Ткаченка, 35, шляхом продажу на електронному аукціоні з умовою -  обов’язковим проведенням покупцем нежитлової будівлі, розташованої за адресою: смт.Близнюки вул.Ткаченка, 35 реконструкції нежитлової будівлі в житловий будинок, загальною площею 832 м.кв., з вбудованими нежитловими приміщеннями.
05 Липня, 2018 р., 10:17
           Незабаром розпочнеться збиральна кампанія в Близнюківському районі. Жнива – напружена для хліборобів пора. Проте це й найбільш пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у несправному стані, людська недбалість і безвідповідальність. Отже збереження врожаю від вогню – задача не тільки хліборобів і співробітників ДСНС, а і всіх громадян. Не можна забувати, що приборкати пожежу на полі, яка швидко може набути великих масштабів, дуже складно. Гасіння тут пов’язане з подоланням значних труднощів, затратою немалих матеріальних засобів і людських ресурсів. Вогонь на відкритій території у безвітряну погоду може розповсюджуватися зі швидкістю 1 мс, а у вітряну – до 10 мс; водночас висота полум’я тут часто сягає 2 м. Тому напередодні збиральної кампанії рятувальники приділяють значну увагу навчанню населення правилам поводження з вогнем, адже більшість пожеж на відкритих територіях у літній період виникає через недбалість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень