Оголошення про придбання нерухомого майна на вторинному ринку у комунальну власність громади

Дата: 22.04.2024 09:34
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

    Близнюківська селищна рада здійснює придбання у комунальну власність Близнюківської селищної територіальної громади квартири, розташованої в селищі Близнюки Лозівського району Харківської області, з метою забезпечення житлом  осіб з інвалідністю І-ІІ груп, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів  держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

    З умовами придбання можна ознайомитися на сайті Близнюківської селищної ради за посиланням: Додаток 1 до протоколу № 2 від 22.04.2024 р. «Інформація про проведення відбору об’єкту нерухомого майна, що планується до придбання на вторинному ринку у комунальну власність громади».

 

У робочі дні (понеділок-п’ятниця), з 09:00 до 16:00 за адресою: 64801, Харківська область, Лозівський район смт Близнюки, вул. Свободи, 30, кабінет № 9

Павлюченко Ольга Володимирівна: тел. 0956390936 (Viber, Telegram, WhatsApp)

ел.пошта: olha.pavliuchenko@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень