З Днем місцевого самоврядування!!!

Дата: 06.12.2016 17:17
Кількість переглядів: 524

          Своєї мови рідної і свого рідного звичаю вірним серцем держітеся. Тоді з вас будуть люди як слід, тоді з вас буде громада шановна і вже на таку громаду ніхто своєї лапи не положить.   

Пантелеймон КУЛІШ "Листи з хутора", 1861

На фото депутати Близнюківської селищної ради VII скликання з Близнюківським селищним головою Королем Г.С.

      Вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців, які небайдужі до рідного селища та сіл, безкорисливо дбають про їх розквіт і процвітання.

      Нам всім випала на долю працювати у нелегкий період державотворення та утвердження новітньої правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.

       Незважаючи на військові події на Сході, ми разом успішно реалізуємо заходи з децентралізації влади, беремо на себе нові повноваження, та примножуємо ресурсами, які передаються на місцевий рівень.

     Наша така нелегка, але відповідальна праця, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальної громади є складовою нашої стабільності і процвітання , благополуччя і достатку в кожній родині.

     Окремо хочеться привітати теплими і щирими словами ветеранів місцевого самоврядування. Ми глибоко поважаємо Ваш неоціненний досвід, активність та готовність прийти на допомогу.

      З нагоди Дня місцевого самоврядування бажаємо усім наснаги, нових здобутків у нашій спільній справі, здоров’я, миру, злагоди та єдності.

          Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень