Головне управління ДПС у Харківській області інформує

Дата: 15.12.2021 11:28
Кількість переглядів: 997

Фото без описуДо уваги платників податків, які використовують

ЄДИНИЙ РАХУНОК!

 

Відповідно до п.35'.8 статті 35' Податкового кодексу України платник податків має право через електронний кабінет визначити напрам використання суми помилково та/або надміру сплачених грошових зобов’язань та пені, наявних на дату формування Реєстру платежів з єдиного рахунку.

 

Покроковий опис процессу визначення платниками в ІТС «Електронний кабінет» напряму використання коштів, сплачених на єдиний рахунок:

1 КРОК

Увійти до приватної частини електронного кабінету за посиланням htts://cabinet.tax.gov.ua.

Увійти у вкладку «Єдиний рахунок»/»Визначення напряму використання коштів». На екран надається перелік розрахункових документів на сплату коштів на єдиний рахунок, за якими наявні залишки на єдиному рахунку.

 

2 КРОК  

Здійснити вибір напряму спрямування коштів на бюджетні/не бюджетні рахунки (за даними ІТС «Податковий блок» у документі «Визначення напряму використання коштів , сплачених на єдиний рахунок(залишки)» за формою J/F1307402.

 

3 КРОК

Підписати документ «Визначення напряму використання коштів , сплачених на єдиний рахунок(залишки)» за формою J/F1307402 та відправити до ДПС.

 

4 КРОК

Отримати квитанцію №2 до документу «Визначення напряму використання коштів , сплачених на єдиний рахунок(залишки)» за формою J/F1307402 з результатом обробки про його успішне прийняття ДПС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень