Розвиток гирьового спорту - випробування на силу та витривалість

Дата: 21.12.2020 15:41
Кількість переглядів: 596

Фото без описуОдним із яскравих видів спорту, який активно розвивається в Близнюківській громаді  є гирьовий спорт. Наші спортсмени активно беруть участь у змаганнях та виборюють значні перемоги. З такими здобутками завітали до Близнюківського селищного голови Геннадія Короля майстер спорту України, багаторазовий чемпіон Європи та призер світу з гирьового спорту Вячеслав Шудров разом зі своїм тренером Тарасом Осипою.

Вони поділились своїми враженнями та успіхами, а також показали нагороди та відзнаки, що отримав спортсмен з вересня цього року.

Наприкінці вересня 2020 року в м.Києві відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих та юніорів.  Шудров Вячеслав на цих змаганнях виборов 3 золоті та 1 срібну нагороду в дисципліні поштовх двох гирь по 32 кг кожна по довгому циклу, випередивши суперника на 3 бали, зробивши 44 підйоми.

Як зазначив гирьовик: «Через два дні, після змагань збірна команда України  з гирьового спорту (я вже три роки є членом національної збірної команди України) вирушає на Чемпіонат Європи в м. Нествед (Данія). На цих змаганнях була відчутна втома, адже максимальний виступ на Чемпіонаті України та тривала дорога до Данії виснажила організм. Але, на цих змаганнях я показав результат в 44 поштовхи  двох гирь по 32 кг, та був учасником командної естафети, посівши 4 перших місця.  Також 15 грудня 2020 пройшла церемонія нагородження "Молодіжний лідер року", де я був нагороджений дипломом та кубком в номінації " Фізична культура і спорт"».

Вячеслав Шудров висловив вдячність Геннадію Королю за фінансову підтримку в  розбудові молодіжного суспільства. Здобутки молодого покоління нашої громади, в більшості випадків, залежить від фінансування, а також від розуміння того, що розвиток молоді є одним із елементів успішного суспільства.

Тому дуже приємно, що наші спортсмени, які витрачаючи багато зусиль та терпіння, мають змогу поїхати на змагання високого рівня та з гордістю представляти нашу країну на міжнародному рівні.

Фото без опису           Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень