ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 02.02.2018 10:53
Кількість переглядів: 642

Фото без опису   Близнюківська селищна рада доводить до відома мешканців  смт. Близнюки, с. Садове та с. Батюшки, що з 01 лютого 2018 року виконавцем послуг з водопостачання та водовідведення на території вказаних населених пунктів визначено Близнюківське КП «Комунальник».

   Для забезпечення безперебійного водопостачання житлових будинків та квартир з 01 лютого 2018 року контролерами Близнюківського КП «Комунальник» розпочато обхід квартир та домоволодінь вищевказаних населених пунктів для укладання Договорів про надання послуг з централізованого постачання холодної води та водовiдведення та контрольного зняття показань лічильників води.

  З метою уникнення можливих шахрайських дій кожен  контролер отримав довідку, завірену підписом Близнюківського селищного голови, пред’явити яку має право вимагати кожен абонент!

   Абоненти, які мають технічну можливість роздрукувати та заповнити договір в домашніх умовах, можуть скачати даний договір за посиланням нижче, а після заповнення передати його до Близнюківського КП «Комунальник».

   Договір про надання послуг з централізованого постачання холодної води та водовiдведення.

   Усі питання стосовно укладання договорів, здійснення оплати за послуги та порядку надання послуг ви можете поставити за телефонами:

   - 0955600069 – Лукінов Євгеній Анатолійович;

   - 0666781109 – Володченко Сергій Сергійович.

   Прохаємо оплату послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення здійснювати на рахунок:

   р/р 26001052324912 ХГРУ ПАТ КБ "Приватбанк", отримувач Близнюківське  КП «Комунальник», код ЄДРПОУ 31834432


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень