Проведено громадські слухання

Дата: 13.02.2018 08:36
Кількість переглядів: 468

Фото без опису   12 лютого 2018 року в приміщенні Близнюківської селищної ради відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні.

   Зокрема, проведено громадське обговорення детального плану території земельної ділянки в межах смт.Близнюки (біля земельної ділянки ПС Близнюки 110/35), орієнтовною площею до 20 га, для будівництва об’єкту з  відновлювальної енергетики (сонячної електростанції).

   Учасниками слухань в кількості 27 чоловік одностайно було визнано детальний план території в межах смт.Близнюки для будівництва сонячної електростанції таким, що може бути затвердженим на пленарному засіданні чергової сесії селищної ради.

   Близнюківський селищний голова Г.Король подякував громаді за проявлену зацікавленість, активність та властиву близнюківцям небайдужість до всього, що відбувається на території селища, оскільки розташування сонячних модулів не тільки забезпечить дохід до селищного бюджету та  сприятиме створенню робочих місць, а й стане своєрідною візитівкою громади для приваблення інвесторів та реалізації нових проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень