Звіт Близнюківського селищного голови Геннадія Короля про роботу за 2023 рік

Дата: 12.04.2024 14:46
Кількість переглядів: 64

Фото без описуШановні близнюківці!

2023 рік залишився позаду. Якщо спробувати вмістити події минулого року у одне словосполучення, то це був рік подолання викликів. Шок від початку повномасштабної війни у 2022 році змінився розумінням, що нас всіх чекає «гра в довгу». І війна – нова реальність, і у нас не буде іншого часу, щоб жити. І у дітей наших теж не буде.

Тому ми мусимо долати виклики та продовжувати рух далі. Попри все маємо налагоджувати життя у прифронтовій Близнюківщині, яка за час великої війни стала надійним прихистком для тисяч внутрішньо переміщених осіб та гідною підтримкою для війська. Бо виконаний бюджет зараз – це не тільки нова техніка для комунальників, хоча і без неї подекуди не обійтися, але і найважливіше – гроші для армії.

На жаль, минулий рік не обійшовся без втрат. Гірких, болючих, неповоротних. Ми прощалися з цвітом громади – нашими захисниками, які полягли на полях битв російсько-української війни. Вічна шана кожному Герою, світла память!

У цьому звіті ви ознайомитеся з основними показниками розвитку нашої громади протягом минулого року. Тут знайдете головні цифри з провідних сфер життя Близнюківщини. Попри те, що війна позбавила нас можливості стабільно розвиватися, у нас є спільні успіхи. І їх наявність – це праця кожного і кожної.

Я дякую за сумлінність платникам податків, керівникам підприємств та організацій, які не припинили свою роботу у ці важкі часи, депутатам та членам виконавчого комітету. Я пишаюся активним волонтерським рухом, до якого доєдналися не лише дорослі, але й найменші жителі громади. Особлива подяка – близнюківцям, які донатять на ЗСУ. Бо за цими вчинками – розуміння, що наша консолідована робота сьогодні – це запорука мирного завтра.

Слава Україні!

Повний текст звіту Ви знайдете за посиланням: https://cutt.ly/rw7tXqnk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень