Проєкти рішень LVII сесії VІІІ скликання на 29.02.2024

Дата: 26.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 150

Проєкти рішень LVII сесії VІІІ скликання на 29.02.2024

  1. Про затвердження порядку денного LVІІ сесії Близнюківської селищної ради VІІІ скликання.
  2. Про внесення змін до Комплексної програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання виникненню пожеж та зменшення їх наслідків на території Близнюківської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 20 січня 2022  року № 621-VIII.
  3. Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки та розвитку культури Близнюківської селищної територіальної  громади Лозівського району Харківської області на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 22 грудня 2022  року № 840-VIII.
  4. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти  Близнюківської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 22 грудня 2022  року № 836-VІІІ (зі змінами).
  5. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту  Близнюківської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням  селищної ради від 22 грудня 2022 року №838-VIII.
  6. Про затвердження Положення про порядок надання одноразової допомоги учасникам чемпіонатів України з видів спорту, які є мешканцями   Близнюківської селищної територіальної  громади.
  7. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 1270-VIІІ “Про бюджет Близнюківської селищної територіальної громади на 2024 рік” та додатків до нього (зі змінами). (Пояснювальна записка).
  8. Про затвердження Статутів закладів дошкільної освіти Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області в новій редакції. (Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3, Додаток 4, Додаток 5, Додаток 6, Додаток 7, Додаток 8, Додаток 9, Додаток 10)
  9. Про дострокове припинення повноважень старости Криштопівського старостинського округу та звільнення з посади Хурди О.М.
  10. Про прийняття у комунальну власність Близнюківської селищної територіальної громади транспортного засобу - автомобіль KIA SPORTAGE на підставі договору пожертви.
  11. Про прийняття у комунальну власність Близнюківської селищної територіальної громади транспортного засобу - автомобіль SKODA SUPERB на підставі договору пожертви.
  12. Про  безоплатну передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Близнюківської селищної ради.
  14. Про  передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення городництва.
  15. Про  передачу в оренду гр. Бочко Т.В. земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  16. Про  передачу в оренду гр. Лук’яненко В.М. земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  17. Про  передачу в оренду гр. Пономарю О.Г. земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  18. Про  передачу в оренду гр. Рогізному В.Д. земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  19. Про  передачу в оренду гр. Огульцеву В.А. земельної ділянки під об’єктам  нерухомого майна.
  20. Про  передачу в оренду ФГ «Жезняк» земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  21. Про зміну умов договорів оренди землі в частині орендної плати та строку дії.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду для іншого сільськогосподарського використання.
  23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не витребувані (нерозподілені) земельні частки (паї)).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв).
  25. Про передачу в оренду гр. Білик О.П. сформованих земельних ділянок нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв).
  26. Про передачу в оренду гр. Романенку І.А. сформованих земельних ділянок нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв).
  27. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.
  28. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби на умовах надання в оренду.
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу її на земельних торгах.
  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  31. Про доповнення видів діяльності та затвердження Статуту Близнюківського КП «Комунальник» в новій редакції. Статут.
  32. Про дострокове припинення повноважень старости Софіївського старостинського округу Близнюківської селищної територіальної громади Лозівського району Харківської області та звільнення з посади Оробченка Л.В.
  33. Про внесення змін до Програми розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою населених пунктів Близнюківської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки затвердженої рішенням селищної ради від 17 вересня 2021 року № 418-VІІІ (зі змінами).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень