Рекомендації населенню щодо дій у зонах (територіях) з підвищеною небезпекою перебування (зона бойових дій)

Дата: 01.07.2022 17:30
Кількість переглядів: 1412

Фото без описуНаразі воєнні дії на території України призводять до виникнення багатьох соціальних та гуманітарних проблем, а також спричиняють серйозні загрози аварійних ситуацій техногенного характеру, заподіяних діями окупантів.

Ризики для населення, пов’язані із пошкодженням об’єктів, що становлять підвищену небезпеку, турбують в цей час по-особливому, адже в умовах відсутності контролю та можливостей ліквідації їх негативних наслідків, потенційно збільшуються масштаби негативного впливу на життєзабезпечення та безпеку населення. Мета і мрія нашого ворога – паніка у наших лавах. Найкращий засіб проти паніки – завчасна поінформованість та спокійна передбачливість щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях воєнного характеру.

Разом із Вами ми віримо у нашу перемогу, але пропонуємо заздалегідь підготуватися, обговорити в родинному колі дії на випадок надзвичайної ситуації.

Рекомендації населенню щодо дій у зонах (територіях)  з підвищеною небезпекою перебування (зона бойових дій), виданих Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Харківської області, містять низку порад населенню щодо дій населення в можливих надзвичайних ситуаціях під час воєнного стану, у разі бойових дій або терористичних атак окупантів.

З текстом рекомендацій можна ознайомитися, натиснувши на посилання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень