Запрошуємо до громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Близнюківської селищної територіальної громади до 2027 року

Дата: 01.12.2021 17:09
Кількість переглядів: 904

Фото без описуШановні мешканці громади!

 З 01 грудня 2021 року до 20 грудня 2021 року включно проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Близнюківської селищної територіальної громади до 2027 року. 

Стратегія була підготовлена в результаті робіт, проведених місцевими органами самоврядування громади, громадськості, бізнесу та експертами програми «U-LEAD з Європою».

Стратегія розвитку– це документ, який дозволить нам виробити єдине бачення свого спільного майбутнього.

Адже Близнюківщина – це наш спільний дім, і тут однаково добре має бути й тим, хто живе у селищі Близнюки, й тим десяткам жителів, які залишилися жити у майже «селах-привидах». Ми всі – єдине ціле, один організм.

Ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади. Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії та плану заходів із її реалізації. Текст документа можна переглянути за посиланням , так і безпосередньо у Близнюківській селищній раді за адресою: смт Близнюки, вул. Свободи, буд. 30 (приймальня селищного голови).

Звертаємо Вашу увагу, що основа Стратегії була написана з лютого 2021 року по жовтень 2021 року. Тому, у зв’язку з плином часу, деякі аспекти мають змінний характер на сьогоднішню дату.

З метою врахування думки громадськості прохаємо заповнити форму за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3Kl9fq0Mzd3XLYN5a_9YDY9boASAtAvnX7vZA55ydEl1mMg/viewform) або для зручності зв’язку написати лист на електронну адресу mail@bliznjuki-selrada.gov.ua

У подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, узагальнені в єдиний документ та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень