ОГОЛОШЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури старости Алісівського старостинського округу

Дата: 28.09.2021 10:27
Кількість переглядів: 1148

Фото без описуВідповідно до розпорядження Близнюківського селищного голови Г.Короля від 27.09.2021 року за № 02-21/81 03 жовтня 2021 року на території Алісівського старостинського округу Близнюківської селищної територіальної громади - с.Алісівка, с.Безпальцеве, с.Рижове буде проведено громадське обговорення у формі громадських слухань питання Про погодження з жителями Алісівського старостинського округу кандидатури старости:

о 10.00 годині на території с.Алісівка біля будівлі КЗ «Алісівська початкова школа Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області» за адресою: Харківська обл., Лозівський р-н, с.Алісівка, вул.Шкільна, 12,

о 12.00 годині на території с.Рижове біля домоволодіння гр. Чехути М.В. за адресою: Харківська обл., Лозівський р-н, с.Рижове, вул.Садова, 21.

Громадське обговорення проводиться для жителів Алісівського старостинського округу – с.Алісівка, с.Безпальцеве, с.Рижове з обов’язковим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” щодо карантинних обмежень.

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном: 0575451981, електронним листуванням mail@bliznjuki-selrada.gov.ua, за посиланням https://bliznjuki selrada.gov.ua/feedback/ “Форма зворотного зв’язку’”.

Для реєстрації особам, які хочуть взяти участь у громадському обговоренні з правом голосу, необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, передбачений для посвідчення особи та встановлення її місця проживання в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень