Близнюківська громада отримала сучасне діагностичне обладнання

Дата: 18.08.2021 15:59
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

У рамках реалізації заходів мініпроєкту «Забезпечення закладів охорони здоров’я Близнюківської селищної територіальної громади сучасним лабораторним обладнанням» за кошти обласного та селищного бюджетів (318 тисяч - обласний бюджет і 138 тисяч - бюджет Близнюківської громади) придбано сучасне лабораторне медичне обладнання – два автоматичні гематологічні аналізатори MicroCC-20Plus та два аналізатори сечі CL-50.

Учора, 17 серпня, постачальниками медобладнання аналізатори були встановлені в лабораторії Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» та в амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Самійлівка.

Протягом двох годин представники постачальника навчали медичний персонал роботі на сучасному медичному обладнанні. Теорію та практичні навички опановували лаборанти ЦРЛ Олена Вялкова та Наталія Задорожня, сімейний лікар амбулаторії ЗПСМ с. Самійлівка Володимир Талдаєв та медична сестра амбулаторії Лідія Грищенко.

Впровадження автоматизованого проведення досліджень буде сприяти швидкому виявленню захворювань на ранніх стадіях.

Незважаючи на те, що медобладнання встановлене лише в двох закладах охорони здоров’я, можливості для оперативного здійснення діагностики матимуть всі без виключення мешканці Близнюківської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень