До уваги суб’єктів декларування – депутатів місцевих рад, посадових осіб місцевого самоврядування та керівників комунальних підприємств!

Дата: 12.01.2021 17:12
Кількість переглядів: 413

Фото без описуБлизнюківська селищна рада інформує, що з  01 січня 2021 року по 31 березня 2021 року триває черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ!

Депутати селищної та сільських рад, посадові особи місцевого самоврядування, повноваження яких припинено в 2020 році, подають декларацію типу «після звільнення».

Депутати селищної ради, які набули повноважень в 2020 році та  посадові особи місцевого самоврядування подають декларацію типу «щорічна декларація».

Ці декларації охоплюють звітний рік -  з 01 січня 2020 року по 31 грудня 2020 року.

Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) на своєму вебсайті https://nazk.gov.ua/uk/ постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації.

Для отримання роз’яснень щодо заповнень декларації:

1. Зверніться до уповноважених осіб із питань запобігання корупції в Близнюківській селищній раді за консультацією за телефоном 5-19-81. 

2. Зателефонуйте до Контакт-центру Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК): +38(044)200-06-94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

3. Ознайомтеся з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій у базі знань за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/

Працює зручний пошук за ключовим словом.

4. Для отримання технічної допомоги щодо роботи з Реєстром зверніться за адресою support@nazk.gov.ua або заповніть форму зворотнього зв’язку на вебсайті Національного агентства з  питань запобігання корупції (НАЗК).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень