Звернення Близнюківського селищного голови Г.С.Короля щодо початку розробки Стратегії

Дата: 23.12.2020 11:21
Кількість переглядів: 1648

Фото без описуШановна Близнюківська громадо!

Ми – нова, амбітна громада, яка тільки почала свій шлях. Новообраним органам місцевого самоврядування восьмого скликання випала історична місія – стати відправною точкою відліку давно очікуваних змін.

Об’єднання за принципом «один район — одна громада» -  один із нелегких викликів, що формує головне наше завдання - це реальні зміни на краще у житті кожної людини що мешкає у громаді, а відповідно і громади в цілому,  щоб кожному із нас було добре жити, працювати та відпочивати. В нас є  велике бажання змінити життя кожного мешканця на краще, працювати для благоустрою нашої громади.

Важливо для розвитку громади своєчасно та професійно визначити стратегічні цілі розвитку громади.

Тому наша громада за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» стала одними із переможців даного конкурсу і ми за консультативним сприянням зможемо активно працювати над Стратегією розвитку громади.

Дана Стратегія є живим документом, до якого можуть (і повинні) вноситися зміни, що виникають із розвитком суспільства та зміни економічного та політичного клімату в країні.

Цей документ є ключовим у роботі із наповнення бюджету та залученням інвесторів, адже стратегія передбачає чіткі правила для бізнесу та зацікавленість громади у провідних галузях економіки на певній території. Крім того, стратегічне планування включає в себе аналіз всіх наявних в громаді ресурсів та формує алгоритми їх використання та розвитку.

Шановні мешканці нашої громади! Для створення даної Стратегії нам потрібні зацікавлені, активні за життєвою позицією люди, що мають певні ідеї та плани на майбутнє бачення потужної та самодостатньої громади. Ці ентузіасти на громадських засадах зможуть долучатися до складу робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку громади.

Щоб стати учасником робочої групи необхідно перейти за посиланням https://bliznjuki-selrada.gov.ua/feedback/ та заповнити форму зворотного зв’язку із текстовим повідомленням «Стратегія. Учасник робочої групи». Заявки будуть прийматись до 15.01.2021 р.

Лише сформувавши спільне бачення майбутнього громади, долучивши переважну кількість мешканців громади до його реалізації ми зможемо досягти бажаних результатів.

Бажаю всім наполегливості в зміцненні громади і наснаги в її соціально-економічному розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень