Привітання Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 05.12.2020 16:50
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Шановні військовослужбовці,

працівники Збройних Сил України, ветерани!

Дорогі наші захисники!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України.

Ваша служба – це не тільки професія, для більшості з вас – це справа всього життя, це – найвища честь, покликання. Ви – герої сучасності, які готові у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних та близьких.

У цей урочистий день ми вшановуємо всіх – і вкритих сивиною, увінчаних нагородами фронтовиків, і молодь, яка щойно вдяглась у військову форму.

Уже декілька років ми зустрічаємо це свято в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і близнюківці, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках та на Сході країни. На жаль, серед наших земляків є й ті, хто загинув у боротьбі з ворогом, пам'ять про них назавжди залишається в серцях жителів нашого краю.

Хочу висловити вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян.

Бажаю усім представникам звитяжної військової справи  козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашого краю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень