Привітання Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 16.09.2020 08:10
Кількість переглядів: 520

Фото без описуДорогі ветерани та шановні земляки!

 

Вітаю вас з 77-ю річницею визволення Близнюківщини від фашистських загарбників!

 

В цей день ми вшановуємо пам’ять всіх, хто відстояв Батьківщину у роки Другої світової війни. Висловлюємо слова щирої вдячності нашим ветеранам, які ціною власного життя та неймовірних страждань вибороли право на свободу близнюківців, віддали усі свої сили відбудові Близнюківщини, піднявши її з попелу згарищ.

 

Сьогодні уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати наш край з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

 

Близнюківці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини. У теперішній нелегкий для країни час пам’ять про славних предків надихає нас на захист незалежності нашої країни.

 

Бажаю вам, дорогі земляки, миру, міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, любові, злагоди. Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє! В єдності  наша сила, бо ми - разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень