Кадрові зміни – державний реєстратор!

Дата: 06.02.2020 09:56
Кількість переглядів: 856

Кадрові зміни – державний реєстратор!

Фото без опису   Відповідно до розпорядження Близнюківського селищного голови від 31.01.2020 року за № 04-10/10 на посаду державного реєстратора Близнюківської селищної ради у порядку переведення з Близнюківської районної державної адміністрації, як таку, що була зарахована до кадрового резерву ради, призначено Воронкіну Ольгу Валеріївну.

   Воронкіна О.В., 1988 р.н., має повну вищу освіту, у 2010 році закінчила Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого, має досвід роботи у місцевих загальних судах, органах юстиції, працювала завідувачем сектора – державним реєстратором Близнюківської районної державної адміністрації з 2018 року, заміжня, має 2 дітей.

   Наразі державний реєстратор Воронкіна О.В. проходить спеціальну перевірку діяльності державного реєстратора Міністерством юстиції України.

   Після отримання інформації про результати спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора Воронкіної О.В. та оновлення доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, громадяни зможуть отримати якісний сервіс надання адміністративних послуг в сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

   Про початок повноцінної роботи державного реєстратора Близнюківської селищної ради Воронкіної О.В. буде повідомлено додатково на офіційному вебсайті: bliznjuki-selrada.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень