Конкурсний відбір організатора аукціону

Дата: 13.03.2017 13:24
Кількість переглядів: 620

Фото без опису  1. Інформація про майно, продаж майна якого здійснюватиметься на аукціоні:

Нежитлова будівля, розташована за адресою: Харківська область, смт. Близнюки,   вул. Механізаторів, 10.

      2. Дата, час та місце проведення конкурсу – 31.03.2017 року, 10.00 год., 64801 Харківська обл., Близнюківський р-н, смт. Близнюки, вул. Свободи, 30, каб. №5.

3. Умови конкурсу -  конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс з відбору організатора аукціону по відчуженню майна комунальної власності" із зазначенням об’єкту та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість послуг з урахуванням ПДВ, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням послуг.

Прийняття заяв припиняється за п’ять робочих днів до дати проведення конкурсу – 31.03.2017 року

Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

4. Організатор аукціону повинен відповідати таким вимогам:

- бути юридичною особою, зареєстрованою у встановленому законом порядку, що має право здійснювати продаж майна шляхом проведення аукціону;

 -  мати досвід проведення аукціонів не менше трьох років;

 - мати технічні можливості для забезпечення продажу комунального майна шляхом проведення аукціону (з урахуванням виду і особливостей майна, що підлягає продажу);

 -  сума запропонованої організатором аукціону винагороди є найменшою.

Організатором аукціону не може бути заінтересована особа стосовно боржника, кредиторів та замовника.

5. Для визначення організатором аукціону заявники подають замовнику в строк та за поштовою адресою, наведеними в оголошенні, такі документи:

1) заяву про виконання функцій організатора аукціону, із зазначенням відомостей про заявника:

- повне найменування юридичної особи, ідентифікаційний код юридичної особи;

 - організаційно-правова форма;

- місцезнаходження юридичної особи, номер телефону та інші засоби зв'язку, а також прізвище, ім'я, по батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків (або відомості про серію та номер паспорта - для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган доходів і зборів) особи, яка уповноважена представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами і має право вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори;

-  пропозиції щодо суми винагороди за проведення аукціону. До розгляду приймаються тільки заяви з запропонованою сумою винагороди за  проведення аукціону,  не  більше п’яти відсотків від остаточної вартості продажу майна

2) копії установчих та інших документів, відповідно до яких заявник має право на проведення аукціону;

4) довідку, підписану керівником юридичної особи, що містить перелік  проведених заявником аукціонів, для підтвердження йогод освіду у цій сфері не менше трьох років.

У разі подання неповного комплекту документів, або подання документів з порушенням вимог, передбачених у пункті 4 цього Оголошення, або подання документів після встановленого кінцевого терміну, або подання недостовірних відомостей заява про виконання функцій організатора аукціону залишається без розгляду, про що замовник листом повідомляє заявника.

6. Кінцевий термін  прийняття заяв на участь у конкурсі та документів, що підтверджують відповідність юридичних осіб, що виявили намір взяти участь у конкурсі встановленим вимогам:

24 березня 2017 року

7. Поштова адреса, за якою подаються заяви на участь у конкурсі та документи, що підтверджують відповідність заявників встановленим вимогам:

64801 Харківська обл. Близнюківський р-н смт.Близнюки вул.Свободи, 30 каб.№1

8.Відомості про місце знаходження комісії, контакті телефони - 64801 Харківська обл. Близнюківський р-н смт.Близнюки вул.Свободи, 30 каб.№5, 0575452996, 0575451981


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень