З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 06.12.2018 09:09
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

“Знаймо добре, що ми в себе дома, серед своєї рідної сім’ї,

у своїй рідній хаті, що нам ніхто її не дасть, ніхто не відійме,

ніхто ж і не обогріє та й не освітить її так, як ми самі”

Пантелеймон Куліш

 

 

Дорога Близнюківська громадо!

Від імені всіх працівників селищної ради та від себе особисто щиросердно вітаю усіх з нагоди державного свята  - Дня місцевого самоврядування!

 Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника, та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

 Це свято, до якого причетна безліч людей, котрі трудяться на нелегкій, відповідальній самоврядній ниві селищні депутати та члени виконавчого комітету, працівники селищної ради, соціально активні місцеві підприємці, голови близнюківських ОСББ, всі небайдужі та добропорядні мешканці селища Близнюки, села Садове та села Батюшки - ті, хто своєю щоденною працею сприяє успішній реалізації спільних інтересів та забезпеченні теперішнього і майбутнього нашої територіальної громади.

 Висловлюю вдячність депутатам селищної ради, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

  Особливі слова подяки ветеранам самоврядування за їх неоціненний внесок в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою плідної роботи кожного з нас. Впевнений, що сучасне місцеве самоврядування завжди залишатиметься мудрим, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

 Нехай День місцевого самоврядування обєднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні проблеми мешканців.

 То ж прийміть мої сердечні вітання з нагоди свята та щиру подяку за довіру та порозуміння, плідну співпрацю, високий професіоналізм і вірність обовязку.

 Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоровя, особистого щастя, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків як на ниві народовладдя, так і у всіх ваших починаннях в імя розквіту рідного краю, зростання добробуту всього українського народу!

 Упевненості вам і віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких земних гараздів!  Ми приречені на успіх, бо ми того варті!

 

З повагою, Близнюківський селищний голова  Геннадій Король

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень